23 feb 2011
i finally decided to cook myself something fresh tonight. after spending the whole day at home and having had ready made food for lunch i felt i could try out fresh food. for this chinese noodle soup i stirred fried shallots and garlic in basil infused olive oil. added vine tomatoes, a pinch of chilly, mustard, a veggetable cube and hot water. then i added the chinese noodle to the pan. when it was nearly ready i broke two egges into the soup. it tasted nice and i think i truly deserved the treat. for dessert i had two clementines and also drank a cup of tea.
i am still ill, with this allergy that is lingering on and on. i felt very very tired all day and once again i slept many hours during the day. hope to feel better soon.
Humm, parece muito bom e deve ser ótimo para espantar o frio e a alergia! Melhoras!
ReplyDeletefoi otimo fazer e tomar a sopa, Karen, principalmente porque foi comida fresca em dias de comida fulerage que tem me occorrido por aqui.
ReplyDeletea alergia ainda eh rainha, mas a gente vence essa danada.
beijo e obrigada pelo voto de melhoras.
Hoje eu e meu marido estamos de cama, e exatamente nesse momento ele está tomando essa sopa que eu particularmente tenho nervosinho...quem sabe quando a fome aumentar? hahah
ReplyDeleteObrigada pela sua visita!
seu blog é bem bacana também!
beijo meu
ei Karine, obrigada pela visita camarada. a sopa eh campea, menina; vai por mim. caldinho bem quentinho e o delicia. e vai tudo numa panela so, o que eh a base da minha filosofia culinaria. haaaaaa
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